Bouw een Bloeiende Praktijk in 90 Dagen

Waarom zou je deze training nou écht moeten volgen? Wat is het resultaat van die 12 modules?

Bouw een Bloeiende Praktijk in 90 Dagen

Lisanne Hager

Ik ben meteen maandag begonnen met module 1 en wat een inspiratie heb ik al gekregen. Er staat al van alles op papier voor de 'over mij' pagina en ik heb mijn Insta bio al een beetje aangepast, ook communiceer ik nu al anders en heb ik gisteren m'n eerste betalende klant ontvangen. Dat het zó snel zou gaan durfde ik niet te hopen. En ja, het is er 1 maar ik moet ergens beginnen, op naar vele meer. Dank voor al je inspiratie! Ik sta zo ongeveer op met je en ga met je naar bed (niet letterlijk natuurlijk), zo zit alles wat je zegt in m'n hoofd!

Cindy Evers

Ik heb de cursus “Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen”gevolgd. In de eerste week van de Corona crisis heb ik besloten om deze cursus te starten, omdat ik houd van mogelijkheden en kansen en die zag ik op dat moment. Ik begeleid klanten met een persoonlijke voedingsadvies en daarnaast werk ik ook met nieuwe coaches in mijn team om hun op te leiden en zelfstandig te laten werken. Op dat moment lukte het me prima om nieuwe enthousiaste klanten te krijgen maar mijn team vergroten met nieuwe coaches dat lukt mij nog steeds niet. Ook ontbrak een duidelijke structuur in mijn werk. Het grootste leermoment was het kiezen van mijn ideale klant, waardoor ik de juiste focus kon houden en ik ook weer zo enthousiast werd over de diverse mogelijkheden van Netwerkmarketing. En Veronique legt steeds precies de vinger op de pijnlijke plek, en dat vind ik heel goed waardoor ik anders naar mijzelf en mijn praktijk ben gaan kijken. Het resultaat is dat ik in 90 dagen een goede structuur heb opgezet en nieuwe mensen in mijn team heb gekregen die direct in mijn opleidingsstructuur konden starten. En zo ook mijn team is gaan groeien, precies wat ik wilde bereiken. Ik zou zeker deze cursus aanraden, omdat je veel leert over jezelf en waarom je een praktijk wilt starten of uitbreiden en alle stappen sluiten zo mooi op elkaar aan, echt een top cursus!!

Met de aankoop van de training, workshop of sessie ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Je zaak voor Elkaar B.V.