Hét 100 dagen programma: Doen en dóórgaan

100 dagen met alles ‘erop en eraan om in actie te komen én te blijven’. Goed plan of niet?

Hét 100 dagen programma: Doen en dóórgaan

Margit Ceska

Doen en Doorgaan - het programma dat je elke dag weer helpt om op te komen dagen in je business, om cruciale stappen te zetten en ervoor te gaan. Haar sprankelende energie en haar waardevolle kennis maken het dat ik al meer dan een jaar in het fantastische Doen en Doorgaan programma zit van Veronique Prins. En ik ga er voorlopig nog mee door!?

Carolien Vos

Wat ben ik dankbaar dat ik zoveel kan leren van Veronique. Na de online training bouw een bloeiende praktijk, volg ik voor de 2e ronde “doen & doorgaan. Bijzonder dat je elke keer weer zulke inzichten geeft, zoveel waarde deelt vol passie. Elke dag na vitamine “V” sta ik volledig aan. Ik waardeer je zowel als liefdevol mens als succesvolle ondernemer. Ik ken weinig mensen zo authentiek en scherp. Dank ?

Marjolein van der Stoep

Inmiddels heb ik dankzij Veronique een beetje door hoe ondernemen werkt; dit jaar in november al mijn jaaromzet gehaald! Volgend jaar mag dat jaardoel dus omhoog. Doen en doorgaan helpt me absoluut om 'bij de les' te blijven, mijn spirit hoog te houden en steeds een stapje beter te worden in alle aspecten van het ondernemen. Ik ga nog eens van ondernemen houden! Superveel dank, Veronique.

Vivian Svendsen

“Ik ben nogal spiritueel ingesteld, gaat het dan werken voor mij in jouw programma?” dit was mijn eerste vraag aan Veronique. Ik stelde die omdat ik de onderscheid niet begreep tussen wie ik ben als coach en wie ik moet zijn als ondernemer. Ondertussen heb ik dat super helder. Eigen verantwoordelijkheid nemen en niet bang zijn om mijn eigen ontwijkingsgedrag onder ogen te komen is juist een perfecte match met Veronique. Op haar eigen unique manier, super scherp, direct en regelmatig confronterend maar altijd met 100% respect voor degene tegen wie zij praat, deelt ze haar overvloed aan kennis. De tips die zij in de 10 minuten in de ochtend deelt zetten mij aan het denken of geven mij een moment van herkenning en inzicht. Ik kan alleen maar zeggen doen.

Met de aankoop van de training, workshop of sessie ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Je zaak voor Elkaar B.V.