Kick Ass code voor succesvol ondernemen

Droom niet je mooiste leven, maar leef je mooiste droom. Zakelijk én privé. Met dé Kick Ass code voor ondernemen staat niets je meer in de weg. Actie!

Kick Ass code voor succesvol ondernemen

Dymph Neeteson

De schop van Veronique Prins onder mijn achterste was hard nodig en goed getimed. Geen excuses meer. Intrekken die keutel en gaan! Ook zo toe aan een schop onder je gat omdat je anders blijft chillen in je comfortzone? Lees eerst mijn recensie Boeken blog en daarna vooral haar boek: Dé Kick Ass Code voor succesvol ondernemen. Ik heb meestal wel wat te zeuren als ik een recensie schrijf, maar op een paar spel/typfouten na heb ik niks. Ik heb ze zelfs niet eens genoemd in mijn review. Kun je nagaan…

Anne Raaymakers

Als jij die ondernemer bent die nog niet de resultaten haalt die je zo graag zou willen, lees dan dit boek en doe wat Veronique zegt. Want weet je, dit boek is met zoveel liefde voor ondernemen geschreven en met zoveel aandacht voor haar klanten, dat het gewoon moet werken. Een prachtboek!

Anita Faber

De titel zegt het al: Kick Ass. Met dit boek geeft Veronique haar kenmerkende (liefdevolle) schop onder je kont. Op de Veronique-manier, in simpele doch duidelijke taal doorspekt met de nodige humor, geeft ze dé sleutels om succesvol ondernemer te worden. Na het lezen van dit boek heb je alle handvatten en kun je er niet omheen dat actie de ‘master key’ is om deze ‘Kick Ass code voor succes’ te kraken. Niets staat je succes dan meer in de weg.

Eelco de Boer

Veronique is een ondernemer met het hart op de juiste plek, veel ervaring waar ze vele ondernemers mee inspireert en er is 1 ding waar ze zich mee onderscheidt ten opzichte van vele andere coaches: alles draait bij haar om het behalen van resultaat. Ze geeft enorm veel om elke klant die ze helpt en de resultaten van haar klanten spreken voor zich. En verder is Veronique gewoon een leuk en prachtig mens!

Met de aankoop van de training, workshop of sessie ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Je zaak voor Elkaar B.V.